besparen iphone

Zodra er een nieuwe iPhone uitkomt wil je die vast als eerste hebben. Je neemt een nieuw abonnement, om er later achter te komen dat het goedkoper kon. Nu niet meer. Gebruik deze handige tips en bespaar op je volgende iPhone.

Kies voor sim only

Het klinkt misschien gek, maar door sim only te kiezen kun je enorm besparen op je iPhone. Je betaalt weliswaar bij aanschaf direct voor je telefoon, maar daarna bespaar je maandelijks tientallen euro’s. in plaats van bijvoorbeeld 60 euro per maand, kun je nu – afhankelijk van je belgedrag – af met 10 tot 25 euro per maand. Dat levert je per jaar dus maximaal 600 euro voordeel op!

Ga voor een kleine internetbundel en zorg voor voldoende wifi

Het klinkt bij aanschaf aantrekkelijk om een grote internetbundel mee te bestellen. Zo loop je in ieder geval niet tegen verrassingen achteraf aan. Voor mensen die vaak onderweg zijn en dan ook overal en altijd op YouTube zitten is dit ook zo. Kom je vaak op dezelfde plekken? Stel daar dan wifi in. Internet dat je dan gebruikt gaat niet uit je bundel. Zo zorg je er dus voor dat je met veel minder internet af kunt. Daarbij is internet via wifi vaak ook nog een stuk sneller, zeker wanneer je voor een supersnel glasvezelpakket kiest. Dit is de allernieuwste techniek en zorgt voor enorme up- en downloadsnelheden. Glasvezel wordt op steeds meer plekken aangeboden, maar nog niet overal. Als je de tool gebruikt zie je gelijk of glasvezel internet bij jou in de straat beschikbaar is.

Bescherm je telefoon goed

Stap 1 bij een telefoon is het aanschaffen van een beschermingshoesje. Kijk hierbij niet alleen naar het design, maar vooral naar hoeveel het beschermt. Je telefoon gaat een keer vallen. Als je dan geen goede bescherming hebt, zit je zo met een barst in je scherm. Dat kost je dan al snel meer dan 180 euro. Zonde! Weet je van jezelf dat je een groot risico loopt op schade? Neem dan een verzekering. De euro’s die je bespaart op je abonnement kun je hier goed voor gebruiken. Zo weet je zeker dat je de komende tijd een goedwerkende iPhone hebt.

Rate this post