De iPhone SE is de meest recente smartphone van Apple. Hij werd geïntroduceerd in het voorjaar van 2016 en is met een adviesprijs onder de 500 euro een stuk goedkoper dan zijn directe voorgangers de iPhone 6 en 6S. iPhone mikt met deze Special Edition uitgave op een markt van mensen die tot nu toe geen iPhone kochten omdat ze de toestellen te duur vonden. Telefoonprovider Ben heeft een scherpe aanbieding in combinatie met dit toestel, omdat alle bundels worden verdubbeld.

Ideale iPhone SE aanbieding Ben

Wanneer je nu een abonnement afsluit in combinatie met een iPhone SE krijg je bij Ben twee keer zo veel data en dubbele belminuten voor dezelfde prijs. Het goedkoopste belabonnement is nu geen 100 maar 200 minuten, hiervoor betaal je 4 euro per maand. Voor het goedkoopste datapakket, met 2GB zijn de kosten nu € 8,50 per maand, wat een compleet abonnement voor bellen en internetten dus op € 12,50 brengt. SMS’en is gratis bij Ben en kost je dus niets extra, ongeacht het abonnement waar je voor kiest. Zeker een overweging waard om voor de iPhone SE aanbieding Ben te kiezen.

Speciale deal: In één keer betalen

Je kunt bij Ben ook kiezen voor het in één keer betalen van het complete abonnementsgeld voor de contractperiode van 2 jaar. Je betaalt dan geen bedrag per maand meer en na afloop van de periode is de telefoon van jou en kun je eventueel een ander abonnement kiezen bij Ben of een andere provider. Als je kiest voor de optie om het gehele bedrag in één keer te voldoen levert je dat een korting op van 44 euro oftewel ruim twee maanden abonnementsgeld. Voordeel is ook dat je in één keer van het abonnement af bent en je niet maandelijks hoeft te betalen. Een goede keus als je wat extra’s te besteden hebt. En je bent altijd goedkoper uit dan wanneer je het toestel los koopt.

Veel mensen gebruiken hun toestel langer

Veel smartphonegebruikers kunnen het tempo waarmee de fabrikanten nieuwe toestellen op de markt brengen niet bijhouden en gebruiken hun toestel langer dan 1 of 2 jaar. De smartphones van tegenwoordig kunnen bij normaal gebruik met gemak 3 tot 4 jaar mee. Daarom kun je aansluitend op je abonnement inclusief toestel kiezen voor een Sim Only abonnement. Ook Ben heeft deze abonnementen. Je betaalt dan niet meer voor je toestel, want dat is immers van jou na afloop van de contractperiode van twee jaar, maar uitsluitend nog voor bellen en internet gebruik. Dit scheelt aanzienlijk in het maandelijks te betalen bedrag. De meeste providers wijzen je niet op deze mogelijkheid, of geven je een duurder abonnement dan ze op hun website aanbieden, dus het is zinvol om als dit op jou van toepassing is goed in de gaten te houden wanneer je je abonnement kunt omzetten. Ook loont het vaak de moeite om eens te bellen met Ben, om te vragen of er niet een extra korting in zit als je klant blijft. De concurrentie onder de providers is hevig, dus ze zullen zeker moeite willen doen om je als klant te behouden.