games iphone

De Iphone, onafhankelijk van het model, is erg geschikt voor het spelen van een game. Miljoenen mensen spelen dagelijks allerlei soorten spellen op de Iphone en dat beseft Apple maar al te goed. In de Appstore zijn er tienduizenden spellen beschikbaar en dagelijks komen daar tientallen spellen bij. Ieder denkbaar spel is tegenwoordig wel te spelen. Wil je een puzzelspel spelen, dan kan dat! Wil je een kansspel spelen, dan kan dat ook! Wat zijn nu de leukste spellen om te spelen?

Een-en-twintigen

Dit oer Hollandse spel dat iedere Nederlander wel uit zijn of haar jeugdige jaren kent is ook te spelen, maar dan onder de naam black jack. De essentie van beide spellen is hetzelfde. Je moet meer punten dan de dealer hebben, maar niet meer dan 21 punten want dat ben je af. Een-en-twintigen wordt vaak voor de gezelligheid gespeeld, terwijl black jack om geld wordt gespeeld. Uiteraard zijn beide spellen zowel gratis als voor geld te spelen. Bij het spelen van black jack op de Iphone zal je merken dat de specificaties van de Iphone toestellen erg goed zijn. De graphics komen perfect uit op het gebied van scherpte en kleur. Het geluid is intens en kraakhelder.

Kienen

Kienen doe je normaal gesproken met heel veel andere spelers in een grote zaal. Op de Iphone gaat dat geheel anders: je download een app in de iTunes Store van Apple en je kunt direct tegen de computer kienen. Een leuke optie is daarnaast dat je ook tegen je Facebook vrienden kan spelen of daarmee een klassement te maken. Zodoende kan je de gewonnen punten vergelijken en dagelijks, wekelijks of maandelijks bovenaan proberen te staan! Kienen is nagenoeg hetzelfde als bingo, dus als je bingo op je mobiel wil spelen dan geldt daarvoor exact hetzelfde. Probeer het zelf maar eens uit en je zal zien dat je met de zoekterm “bingo” zelfs nog meer hits krijgt dan met de term “kienen” in de iTunes Store van Apple.

Puzzels

Vroeger moest je voor het maken van een puzzel naar de speelgoedwinkel om daar een puzzel te kopen. Vandaag de dag kan je tweedehands puzzels op Marktplaats kopen of je bestelt online een puzzeltje bij een webwinkel waarmee je een dag later de puzzel hebt. De drempel ligt nu veel lager. Alle denkbare puzzels zijn als app te verkrijgen. Het aantal stukken kan tot in de duizenden lopen, zodat je een heel project hebt om de stukjes op de juiste plek te leggen. Ook het thema van de puzzels kan je zelf kiezen, want de digitale puzzels hebben oneindige mogelijkheden. Neem een willekeurige foto en het computerprogramma knipt het op in duizenden stukjes. Met de scherpte van het beeldscherm van de Iphone is het maken van een puzzel erg leuk om te doen.

Rate this post