de nieuwe iphone 7

Er blijven maar foto’s lekken van de iPhone 7 die Apple dit jaar zal verschijnen. De tot nu toe gelekte foto’s geven vooral een goed beeld van het uiterlijk van het toestel. De iPhone 7 verschilt qua uiterlijk niet veel van de iPhone 6 en 6S. Naast gelekte foto’s van het uiterlijk van de iPhone 7 is er nu een nieuwe lek die wat zegt over de specificaties van het toestel.
TrendForce is een onderzoeksbureau dat meldt te weten wat de specificaties van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen worden. Volgens TrendForce en eerdere geruchten zou Apple er helemaal over uit zijn wat de specificaties van de nieuwe iPhones zullen worden.

De iPhone 7 Plus zou zijn voorzien van 3GB aan werkgeheugen. De grotere iPhone zou dit werkgeheugen nodig hebben voor de dubbele cameralens. Hier blijkt uit dat alleen de Plus is voorzien van een dubbele cameralens en de kleinere iPhone 7 niet. Dit komt ook overeen met foto’s van de behuizing van de kleine iPhone 7 die geen dubbele lens liet zien. De iPhone 7 en 7 Plus zouden beide een versie krijgen met 256GB aan opslaggeheugen. De iPhone 6 is voorzien van maximaal 128GB aan opslaggeheugen. Mogelijk wordt de 64GB variant door de 128GB variant vervangen. Beide iPhones zouden hetzelfde lcd-paneel krijgen als de huidige iPhone 6S en 6S Plus. De OLED-schermen zouden pas door Apple in 2017 worden gepresenteerd. TrendForce verwacht net als de gelekte foto’s lieten zien dat de iPhone 7 en 7 Plus qua uiterlijk niet veel zullen verschillen van de iPhone 6S en 6S Plus. TrendForce rekent verder niet op een verkooprecord van de nieuwe iPhones. Door andere analistenbureaus wordt dit echter wel verwacht. Wat de verkoop daadwerkelijk gaat doen is dus nog afwachten.

Rate this post