iphone 7 geruchten

De verwachting is dat Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in september dit jaar zal aankondigen. Door berichten van verschillende bronnen en diverse gelekte foto’s zijn er heel wat geruchten ontstaan. De meest waarschijnlijke en betrouwbare geruchten vindt u in dit artikel.

 

Design

Het uiterlijk van de iPhone zou niet veel verschillen van het uiterlijk van de huidige iPhone 6 en 6S. De iPhone zou niet meer zijn voorzien van de witte antennestrepen aan de achterkant. De strepen zorgen voor het bereik van de antenne en zouden dus wel ergens anders geplaatst moeten worden.

Koptelefoon

Het eerste gerucht betreft het poortje voor de koptelefoon in de iPhone. Volgens vele geruchten zal de nieuwe iPhone niet meer zijn voorzien van een poortje voor het aansluiten van een koptelefoon. De koptelefoon zal bij de iPhone moeten worden aangesloten op de Lightning oplaadpoort volgens de berichten. Verder zou door Apple ook worden gewerkt aan draadloze Beats oordoppen die via Bluetooth kunnen worden verbonden met de iPhone en de naam Airpods zouden meekrijgen.

 

Dubbele cameralens

De iPhone 7 Plus zou aan de achterzijde worden voorzien van een dubbele cameralens. Apple wil hiermee voorkomen dat de camera van het toestel een beetje uitsteekt zoals nu het geval is bij de iPhone 6. Daarnaast moet de dubbele lens zorgen dat de camera betere foto’s maakt met weinig licht. Volgens de laatste geruchten zou alleen de iPhone 7 Plus zijn voorzien van een dubbele lens, de kleinere versie moet het met één lens doen.

 

Overige geruchten

Mogelijk krijgt de iPhone 7 een waterafstotende laag welke de iPhone waterdicht maakt. Ook het scherm krijgt een mogelijke update. Apple zou echter pas in 2017 gebruik gaan maken van de OLED-schermen. De maximale opslagruimte zou 256GB bedragen in plaats van een maximale opslagruimte van 128GB wat bij de huidige toestellen het geval is.

Rate this post