Op maandag 21 maart kondigde Apple haar nieuwste budgettoestel aan, de iPhone SE. Deze nieuwe versie in de iPhone serie heeft het zo geliefde, kleinere formaat van de iPhone 5s gekregen. Aan de binnenkant is de telefoon voorzien van de nieuwste snufjes. Zo heeft de SE vergelijkbare capaciteiten als de iPhone 6s. Zo hebben ze allebei een A9-processor met een M9-bewegingsprocessor. In dit formaat van 4 inch is er geen betere smartphone op de markt, aldus Apple.

Futureproof in klein formaat

Verder bezit de iPhone SE een 12 megapixel-camera, waarmee 4k video’s gemaakt kunnen worden. Daarnaast is net zoals op de 6s Live Photos toegevoegd waarmee korte geanimeerde foto’s achter elkaar gezet kunnen worden. Bij deze foto’s wordt het geluid ook opgenomen.
Apple brengt deze iPhone in vier verschillende kleuren in de winkel: goud, grijs, roségoud en zilver. Er valt te kiezen uit een 16 gb versie en een variant met 64 gb opslagruimte.

Nu al als pre-order beschikbaar

De iPhone SE zal waarschijnlijk pas in mei te verkrijgen zijn, maar deze smartphone is momenteel als pre-order al beschikbaar! De prijs voor het 16GB-model is € 489,- en de 64GB versie mag € 589,- kosten.

Op deze website zullen we steeds de scherpste iPhone SE aanbiedingen plaatsen die bekend worden gemaakt door de diverse winkels. Voor het eenvoudig vergelijken van iPhone SE abonnementen van kan de handige vergelijker op de homepage gebruikt worden. Voordat de telefoon in Nederland te verkrijgen is check je de mogelijkheden voor een pre-order op de iPhone SE aanbieding pagina.