iphone se

Vandaag 21 maart is het nieuwe budgettoestel van Apple getoond aan het publiek. Na veel geruchten rondom de naam is het uiteindelijk iPhone SE geworden. Liefhebbers van het kleinere 4 inch formaat van de 5s kunnen hun hart ophalen. Dit toestel heeft dezelfde omvang en van binnen is het uitgerust met de moderne technieken van vandaag de dag. Vanaf begin april te verkrijgen dus.

iPhone 5s verdwijnt

Met de komst van deze nieuwe iPhone SE valt het doek voor zijn oudere broer de iPhone 5s. Dit geliefde toestel zal kort na de introductie van de SE uit de winkels verdwijnen om plaats te maken voor zijn opvolger. Zolang deze telefoon in Nederland nog wordt verkocht kan men op Verstandig-vergelijken.nl nog iPhone 5s abonnement vergelijken en de beste deals vinden voor dit toestel.

Klein maar fijn

De iPhone SE mag dan kleiner zijn dan de nieuwste toestellen van Apple, verwacht wordt dat dit toestel zeer goed gaat verkopen. De iPhone 5s was zeer geliefd vanwege zijn uiterlijk en daarom zullen veel bezitters van de 5s overstappen op de SE. Apple zet met deze iPhone ook in op markten in minder rijke landen zoals India en andere Aziatische landen, maar ook landen in Afrika waar consumenten minder te besteden hebben. En niet alleen daar zal de verkoop goed verlopen. In Europa hoeven de mensen zich echt niet te schamen met de iPhone SE. De telefoon beschikt over de laatste technieken. En vanwege de lagere prijs is deze ideaal om als los toestel aan te schaffen.

Rate this post