KPN heeft een aanbod voor de iPhone SE dat al een tijdje loopt. Het algemene aanbod geldt voor alle smartphones waarvoor zij abonnementen aanbieden, namelijk onbeperkt bellen en 5 GB data voor een vast bedrag. Voor de iPhone SE is dat bedrag op dit moment 49 euro per maand voor de goedkoopste optie. Officieel is het abonnementsgeld 54 euro maar er geldt een korting van 5 euro per maand. Veel providers bieden op dit moment abonnementen aan met onbeperkt bellen en SMS’en omdat steeds minder mensen deze optie intensief gebruiken. Veel mensen gebruiken andere mogelijkheden om met elkaar te communiceren zoals WhatsApp, Telegram, Facebook, Messenger of Skype. Daarnaast is Facetime onder Applegebruikers natuurlijk ook erg populair.

Het traditionele bellen wordt steeds minder

Steeds minder mensen bellen nog met hun mobiele telefoon. Sinds de mobiele telefoon is geüpgraded naar een smartphone met ongekend veel mogelijkheden wordt de telefoon nog maar weinig gebruikt om mee te bellen. Bellen doen veel mensen alleen nog met officiële instanties en met het enkele familielid dat nog geen smartphone heeft. Verder worden andere communicatiemogelijkheden gebruikt. Daarom is een belbundel niet meer het belangrijkste onderdeel van een smartphone abonnement. Het gaat vooral om het aantal Gigabytes voor het internetgebruik omdat hiervan het meeste gebruik wordt gemaakt. Er komt ook op steeds meer plaatsen WiFi, maar dat zijn vaak onbeveiligde verbindingen waarvan wordt afgeraden om het voor privacygevoelige zaken als internetbankieren te gebruiken. Daarom kiezen veel mensen op dit soort momenten toch liever voor hun veilige 3G of 4G verbinding.

De iPhone SE is een zeer geavanceerde smartphone

Apple innoveert uiteraard sterk met het uitbrengen van zijn smartphones. Iedere telefoon is voorzien van nog meer geavanceerde snufjes zodat er nog meer gebruikersgemak is voor de klanten die het toestel kopen. Het verbeteren van de camera heeft bij veel smartphonefabrikanten, ook bij Apple, hoge prioriteit omdat mensen steeds vaker hun fototoestel thuis laten en met hun telefoon foto’s maken van concerten, familie-uitjes en vakanties.

Het geheugen van de iPhone SE

De iPhone SE is verkrijgbaar met 16 of 64 GB intern geheugen. Voor mensen die hun telefoon alleen gebruiken voor standaard applicaties en die er geen behoefte aan hebben om hun telefoon vol te zetten met muziekbestanden en foto’s is 16 GB voldoende. Maar vind je het belangrijk om overal naar je favoriete muziek te luisteren en vind je het aanmaken va n een playlist op Spotify geen optie, dan kun je beter kiezen voor de variant met 64 GB.

Combineren voor de beste KPN iPhone SE aanbieding

KPN biedt behalve mobiele telefonie ook interactieve televisie, vast bellen en internet aan. Als je ervoor kiest om meer diensten af te nemen van KPN dan kun je combinatiekorting opbouwen. Deze korting loopt op naarmate je meer diensten kiest. Heb je behalve mobiel bellen ook interactieve televisie dan krijg je al een leuke korting, heb je daarnaast ook nog internet en vast bellen en daarmee het complete pakket dan profiteer je van de hoogste korting. Deze korting geldt zo lang je gecombineerde abonnementen blijft afnemen.