Uiteraard kun je ook bij T-Mobile terecht als je een mobiel abonnement wilt n combinatie met de iPhone SE, het tussenmodel van Apple na de iPhone 6 en iPhone 6S. De SE is op een aantal punten zelfs beter dan de iPhone 6, alleen qua design zijn de beoordelingen in het voordeel van de iPhone 6. Bij T-Mobile kost een abonnement met dit toestel 40 euro per maand, zonder bijbetaling voor het toestel. Wat opvalt is dat T-Mobile een bedrag van €4,24 in rekening brengt als vergoeding voor Thuiskopie, omdat je immers muziek op de telefoon kunt opslaan. Wie weet doen andere providers dit ook, maar T-Mobile noemt het expliciet. Daarnaast betaal je ook € 29,95 eenmalige aansluitkosten.

Basispakket en extra voordeel bij iPhone SE aanbieding T-mobile

T-Mobile biedt voor het bellen een basispakket aan voor 10 euro per maand. Hierin zit onder andere gratis gebeld worden in de EU en onbeperkt SMS’en, zowel binnen Nederland als in EU landen. Daarnaast biedt T-Mobile de mogelijkheid om je telefoon in één keer te betalen in plaats van in maandelijkse termijnen bij je abonnement. Als je het gehele bedrag in één keer betaalt bespaar je bijna 60 euro op de aanschafprijs. Zijn er binnen een gezin meerdere mensen met een T-Mobile abonnement dan levert dit extra voordeel op. Je kunt kiezen voor extra data voor internetverkeer of een korting van €2,50 op je abonnement. Een scherpe iPhone SE aanbieding T-mobile ligt voor het grijpen.

Alle abonnementen inclusief toestel lopen 24 maanden

Bij alle providers en dus ook bij T-Mobile, betaal je voor alle abonnementen inclusief telefoon 24 maanden een vast bedrag. Daarna vervalt het bedrag voor je toestel als je ervoor hebt gekozen om dit in termijnen te betalen. Let wel op dat je aan het einde van de periode van 24 maanden goed kijkt naar je abonnement. De kans bestaat namelijk dat je te veel betaalt. Wie weet zijn de prijzen in de afgelopen twee jaar gedaald en dus is het altijd zinvol om te onderzoeken of je niet goedkoper uit bent met een nieuw abonnement, ongeacht of dit bij T-Mobile is of bij een andere aanbieder. De provider zal je niet snel zelf benaderen met de mededeling dat je te veel betaalt, dus dit moet je zelf in de gaten houden.  Meestal helpt een telefoontje of berichtje naar de provider om ze ertoe te bewegen je een beter aanbod te doen.

Tijdens het abonnement de bundels bijstellen

T-Mobile biedt zijn klanten de mogelijkheid om het abonnement tussentijds bij te stellen. Als je na verloop van tijd merkt dat je meer belt of juist meer data verbruikt, kun je je abonnement wijzigen. Dit kan natuurlijk niet iedere dag, je wijziging gaat pas enkele dagen later in en je kunt je abonnement een beperkt aantal keren aanpassen. Maar als je merkt dat je steeds over je databundel hen gaat of juist meer belt dan je had ingeschat dan is het een handige optie om dit tussentijds te kunnen aanpassen.