Ben je op zoek naar een goedkoop abonnement in combinatie met de iPhone SE dan kun je vanzelfsprekend ook terecht bij de iPhone SE aanbieding Tele2. Bij Tele2 kun je zelf kiezen hoeveel je per maand voor je telefoon wilt betalen. Het maximale bedrag is 16 euro. Je kunt deze optie ook op 0 zetten, dan betaal je eenmalig 384 euro voor je telefoon. Je betaalt bij Tele2 ook aansluitkosten van 30 euro. Voor het abonnement betaal je minimaal 16 euro, dan krijg je 1,5 GB data en kun je gebruik maken van onbeperkt bellen en SMS’en. Tele2 biedt geen abonnementen aan in combinatie met de iPhone SE met een aparte belbundel, bij alle opties is het bellen onbeperkt. Het bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid data die je per maand wilt afnemen.

Bellen is voor de providers niet meer lucratief

Mensen gebruiken hun mobiele telefoon steeds minder om te bellen. Alle communicatie gaat via andere kanalen en dus is het internetgebruik juist fors toegenomen. Daarom kiezen sommige providers ervoor om simpelweg onbeperkt bellen in hun abonnement op te nemen omdat de verdiensten minimaal zijn. Dit wordt nog eens versterkt doordat ook bellen in het buitenland onder druk van de Europese Commissie steeds goedkoper wordt. Gratis is het nog niet, maar in vergelijking met enkele jaren geleden is het fors goedkoper geworden.

Geen combinatieabonnement bij iPhone SE aanbieding Tele2

Waar ook steeds meer aanbieders voor kiezen is het aanbieden van combinatieabonnementen inclusief mobiel bellen. Triple play, met internet, vaste telefonie en bellen wordt steeds vaker uitgebreid met mobiel bellen. Hoe meer diensten de klant afneemt bij dezelfde provider hoe meer voordeel het oplevert. Tele2 heeft deze optie nog niet in het aanbod opgenomen, maar aangezien steeds meer providers hiervoor kiezen zal het niet lang duren voordat ook Tele2 hiertoe overgaat. Wil je een mobiel abonnement bij Tele2 en heb je ook al 3-in-1 bij dit bedrijf, dan loont het vast de moeite om eens te bellen en te informeren of er misschien een goedkopere abonnementsprijs in zit voor jou als trouwe klant.

De iPhone SE is het tussenmodel op weg naar de iPhone 7

De echte diehard fans wachten ongeduldig op het moment dat Apple de komst van de iPhone 7 aankondigt. Het concern bracht de Special Edition (SE) op de markt als goedkoop alternatief voor de iPhone 6 en 6S die flink duurder zijn dan dit kleinere model. Omdat de prijs van de iPhone 6 inmiddels is gedaald zou je voor hetzelfde geld ook een iPhone 6 kunnen kopen. Maar de enige winst die je daarmee boekt is het grotere scherm. De iPhone SE heeft een 4 inch scherm, terwijl de iPhone 6 een scherm heeft van 4,7 inch. Maar kijkend naar de prestaties van beide toestellen wint de SE het op alle fronten. De SE heeft meer intern geheugen, namelijk 2 GB en dat is te merken bij het draaien van apps die meer geheugen vergen. De camera van de SE is ook beter dan die van de iPhone 6. Alleen als je gaat voor design wint de 6 het van de SE.