De iPhone SE is het nieuwste model van Apple. Het concern besloot om vooruitlopend op de introductie van de iPhone 7 een “tussenmodel” uit te brengen en dat werd de SE, de Special Edition. De SE is een stukje goedkoper dan de iPhone 6 was ten tijde van de introductie, maar inmiddels is de iPhone 6 in prijs gezakt en zijn beide toestellen in aanschaf even duur geworden. Als je kiest voor een abonnement bij Telfort inclusief deze telefoon dan kun je zelf je abonnement samenstellen als het gaat om belminuten en internet. Telfort maakt, evenals vrijwel alle aanbieders inmiddels, gebruik van het snelle 4G netwerk en heeft een scherpe iPhone SE aanbieding Telfort voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

De iPhone SE is een paradepaardje

Je zou het niet verwachten van een model dat tussen twee belangrijke releases wordt uitgebracht maar de SE is echt een goede telefoon van Apple. Het concern merkte dat de markt aan het verzadigen is en besloot daarom een relatief goedkoop model op de markt te brengen, de prijs van de SE ligt een slordige 200 euro lager dan die van de iPhone 6 ten tijde van de introductie. En de mening over de SE is vrijwel unaniem: Dit toestel is op veel punten beter dan de iPhone 6. De camera is in ieder geval een stuk beter. Alleen het design van grote broer 6 wint het van de SE.

iPhone SE aanbieding Telfort in combinatie met Internet Thuis

Als je al klant bent van Telfort voor je vaste internetverbinding dan biedt dat een leuk voordeel voor je abonnement voor je smartphone. Als je de iPhone SE bestelt in combinatie met Telfort Internet Thuis krijg je twee keer zo veel belminuten en twee keer zo veel MB’s dataverkeer voor hetzelfde geld. Deze verdubbeling geldt zo lang je internet thuis blijft afnemen van Telfort. Een prima iPhone SE aanbieding Telfort dus.

Je telefoon ineens of in termijnen betalen

Je kunt er bij Telfort voor kiezen om je telefoon ineens of in termijnen te betalen. In tegenstelling tot andere aanbieders betaal je bij Telfort meer als je de telefoon in één keer wilt betalen. Het bedrag is dan namelijk 471 euro, terwijl het maandbedrag 18 euro is voor een contractduur van 24 manden, dit brengt het totaal bedrag dat je voor de iPhone SE betaalt op 432 euro. Het is bij deze aanbieder dus beter om de telefoon in termijnen te betalen.

Eenmalige kosten

Telfort berekent 30 euro aansluitkosten en brengt ook de thuiskopie heffing van 4,23 euro in rekening bij de klant. Deze kosten betaal je tegelijk met het eerste abonnementsgeld. Na 24 maanden vervalt het bedrag voor de telefoon en ga je het bedrag betalen dat geldt voor je belminuten en MB’s internet. Vanaf dan is het abonnement per maand opzegbaar en kun je dus als je dat wilt kiezen voor een goedkoper abonnement of overstappen naar een andere aanbieder.