De iPhone SE is één van de bekendste smartphones en Apple heeft dan ook een groot marktaandeel. Wereldwijd worden er miljoenen toestellen verkocht. Veel mensen die eenmaal een iPhone hebben willen vaak alleen nog maar dit type smartphone. Er komt bijna ieder jaar een nieuwe type iPhone uit en dus kun je als je dat wilt jaarlijks een nieuw toestel kopen. Je kunt natuurlijk ook een nieuw abonnement afsluiten bij Vodafone en dan meteen een nieuw toestel uitzoeken.

De huidige iPhone SE aanbieding van Vodafone

Vodafone adverteert met een aanbod om drie maanden te profiteren van onbeperkt datagebruik. Na die drie maanden krijg je dan een advies over de te kiezen databundel. Veel mensen hebben geen idee hoeveel data ze gebruiken omdat je niet altijd door hebt dat bepaalde dingen die je met je smartphone doet ook data verbruiken zoals bij voorbeeld een bijlage bij een e-mailbericht ophalen. Als je dat gedurende een bepaalde periode kunt uitproberen is dat natuurlijk heel handig want zo kun je na die periode een weloverwogen keuze maken voor de resterende tijd van je abonnement.

iPhone SE is zeer populair

Later dit jaar komt de iPhone 7 uit en zal ook beschikbaar komen voor de Nederlandse markt. Maar op dit moment zijn de iPhone SE het meest recente model en nog steeds zeer populair. De telefoon voldoet voor veel mensen aan de verwachtingen en daarom kiezen veel mobiele bellers voor een iPhone. De telefoons van Apple maken gebruik van de modernste technologie en zijn de enige mobiele telefoons die draaien op het speciaal door Apple ontworpen iOS dat ook voor hun tablets wordt gebruikt.

Nog steeds een afwijkende stekker

Ondanks verwoede pogingen van wetgevers om de stekkers van alle mobiele telefoons gelijk te maken is dit bij Apple nog niet gelukt. Zij houden hardnekkig vast aan hun Lightningstekkers in plaats van het alom gebruikte microUSB. Hier moet je dus wel rekening mee houden als je je telefoon wilt opladen. Het is overigens wel zo dat er omzetstekkers te koop zijn zodat je een iPhone SE toch kunt opladen met een micro USB aansluiting. Maar anderzijds kun je natuurlijk tegenwoordig overal ook gewone USB stekkers kopen met een Lightning stekker zodat je in een USB-stekker die in het stopcontact gaat gewoon je iPhone kunt opladen.