ziggo webmail

Met Ziggo webmail ben je overal en altijd via de mail bereikbaar en kan je overal en altijd je e-mail lezen en beantwoorden. Maar het stopt niet hierbij want met deze service kun je ook je sociaal media, foto’s en bestanden allemaal vanuit 1 plaats beheren.
Het mail platform is je startpagina om zowel je mail, bestanden en social netwerk te beheren. Alle uploadde bestanden worden centraal beheerd en kunnen tevens ook als bijlage met de e-mail verstuurd worden. Die bestanden kun je centraal vanuit Ziggo Mail beheren, maar ook versturen, zo gemakkelijk is het allemaal .
Een andere leuke optie is natuurlijk dat je e-mailberichten van al je accounts, zoals Hotmail, Gmail of je Ziggo werkmail op 1 centrale plek in je account kan beheren. En met de handige Social Media Plugin, hoef je niet meer apart in te loggen en kan je gewoon via je Ziggo webmail inloggen in al je social media accounts.

Wat biedt Ziggo webmail je in het pakket?

1. 15 GB online opslagruimte – Dit is ruim voldoende om je mail als ook je andere bestanden op te slaan
2. 6 e-mailaccounts – Als je een klant bent met internet abonnement, krijg je 6 email accounts. Klanten die een telefoon abonnement hebben krijgen 1 email account.
3. Agenda en adresboek – De agenda en adresboek worden bewaard in je persoonlijke omgeving en je kan er te allen tijde bij.

Wanneer kan je gebruik maken van Ziggo Mail?

Zodra je een internet pakket aansluit bij Ziggo wordt je e-mailaccount geactiveerd. Deze is direct beschikbaar en toegankelijk voor gebruik. Om in te kunnen loggen ga je naar Ziggo mail login, je ziet dan alle informatie over het inloggen. Je kunt dan via de link inloggen via het inlogscherm. Met deze link kan je zowel op je computer, als ook op je tablet of smartphone inloggen. In het startscherm wat je ziet na de login, zie je direct je agenda en adresboek. Je kunt ook direct de instellingen voor je social media accounts instellen. Ook bestaat er de mogelijkheid om in totaal 5 e-mailadressen voor je familieleden of mede bewoners aan te maken.

2.5/5 - (2 stemmen)